Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bolognese-aardappelgratin recept
Bolognese-aardappelgratin recept

Bolognese-aardappelgratin


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de aardappelen en kook ze 20-2 5 minuten.
Laat de aardappelen schrikken onder koud stromend water en schil ze. Pel en snipper de uien en knoflook, schrap de wortels en snijd ze in blokjes
Verhit de olie in een pan en bak het gehakt rul.
Bak de uien, de knoflook, de wortels en de gedroogde marjoraan kort mee. Breng op smaak met zout, peper en paprikapoeder.
Voeg de tomatenpuree toe en bak kort mee. Voeg de tomaten met sap toe en breng het geheel aan de kook. Laat afgedekt ca. 5 minuten koken op laag vuur. Breng nogmaals op smaak met zout, peper en paprikapoeder.
Verwarm de oven voor op 200 graden celsius.
Vul een grote ovenschaal met de gehaktsaus. Snijd de aardappelen in plakken en verdeel ze over het gehakt, giet de slagroom erover en bestrooi met de geraspte kaas. Bak ca. 20 minuten in de oven.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit bolognese-aardappelgratin recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven