Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Daslookpuree met baconboontjes recept
Daslookpuree met baconboontjes recept

Daslookpuree met baconboontjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


De boontjes schoonmaken en wassen en uit laten lekken. Verhit de groentebouillon en kook de boontjes hierin beetgaar. Haal ze eruit, laat ze goed uitlekken en wikkel 6-8 boontjes in een plakje bacon. Was de kerstomaten en halveer ze. Kook de aardappels met wat zout, giet ze af en stamp ze fijn (of gebruik een puree knijper). Maak de daslook schoon en hak ze fijn. Voeg de kwark, de daslook en de melk bij het aardappelmengsel en roer tot een smeu´ge puree. Breng op smaak met zout, peper en nootmuskaat. Maak de jus volgens aanwijzing op de verpakking. De spekboontjes kort aanbakken en de rest van de bonen en de tomaten toevoegen. Even mee verhitten en op smaak brengen met zout en peper. Dien de aardappelpuree met de boontjes, de tomaatjes en de jus op.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit daslookpuree met baconboontjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven