Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Feestpuree recept
Feestpuree recept

Feestpuree


Ingrediënten


Bereidingswijze


Zorg ervoor dat u een stevige aardappelpuree heeft, die op de normale manier op smaak gebracht is. Verdeel de puree in 2, 3 of 4 verschillende porties. Kleur elke portie met een van de bovenstaande ingredienten. In de meeste gevallen hoeft u maar weinig toe te voegen om de kleur te veranderen. Serveer de puree op een voorverwarmde schotel, de kleuren naast elkaar. De puree kan ook als garnering van allerlei schotels gebruikt worden. Doe de puree daarvoor in een spuitzak en spuit er verschillend gekleurde toefjes van. Kleine kinderen die moeilijk eten vinden zo'n gekleurde puree vaak ineens wel heel erg lekker en eten zoet hun bordje leeg.

Allergenen Informatie

Voor dit feestpuree recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven