Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Frittata recept
Frittata recept

Frittata


Ingrediënten


5

Bereidingswijze


Kook de aardappelen in een pan met weinig water en wat zout in 20 minuten beetgaar. Giet ze af en stoom ze enkele minuten goed droog. Snijd ze in plakken. Klop de eieren los met de peterselie, knoflook, paprikapoeder, zout en peper. Verhit 20 gram boter in een koekenpan en fruit de ui 5 minuten op een laag vuur. Voeg de suiker en azijn toe en roer tot de suiker opgelost is. Verhit de rest van de boter in een koekenpan met antiaanbaklaag. Leg de aardappelen in de pan en daarop de gekaramelliseerde ui. Schenk het eimengsel erover, zet de vlam laag en bak de fritatta 20 minuten tot de onderkant bruin is. Doe de deksel op de pan om de bovenkant helemaal te laten stollen of zet de pan kort onder de grill.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit frittata recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven