Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gebakken aardappels met spiegelei recept
Gebakken aardappels met spiegelei recept

Gebakken aardappels met spiegelei


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Was de aardappels en kook ze afgedekt ca. 20 minuten. Laat ze schrikken onder koud schoon water, schil ze en laat ze afkoelen. Pel de uien. Snijd de uien, het vlees en de aardappels in grove blokjes. Verhit 1 eetlepel boter in een grote pan. Bak de uien hierin glazig Bak de vleesblokjes 4 minuten mee. Breng op smaak met zout en peper en marjoraan. Neem uit de pan. Verhit 1 eetlepel boter in het braadvet. Bak de aardappels hierin ca. 10 minuten goudbruin. Keer de aardappels tijdens het bakken regelmatig om. Breng op smaak met zout en peper. Voeg het vlees en de uien weer toe en verhit het geheel. Verhit 1 eetlepel boter in een tweede pan. Bak hierin de spiegeleieren. Breng op smaak met zout. Dien het aardappelpannetje op met de spiegeleieren. Was de peterselie, hak hem fijn en strooi hem eroverheen.

Serveersuggesties

Serveer er eventueel augurken en rode biet bij.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gebakken aardappels met spiegelei recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven