Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gebakken aardappelschijfjes recept
Gebakken aardappelschijfjes recept

Gebakken aardappelschijfjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de aardappelen en snijd ze in plakken van minimaal 1,5 centimeter (dus niet te dun want dan heet het chips). Dan koken en zodra het water kookt, afgieten! Goed laten uitdampen in een vergiet. Koekenpan verhitten met de boter of margarine. Aardappelschijfjes gelijkmatig verdelen en ongeveer 8 minuten onder een deksel laten bakken, nagaren. Spekjes toevoegen en omscheppen. In de gaten houden! Daarna blijven omscheppen en dit gedurende 9 minuten herhalen. Eet smakelijk (kerriepoeder voor de liefhebbers).

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gebakken aardappelschijfjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven