Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gebakken zoete krieltjes recept
Gebakken zoete krieltjes recept

Gebakken zoete krieltjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Krieltjes 3 minuten in de magnetron (voor) koken (op 700 watt). Daarna goudbruin bakken in wat margarine en olijfolie. Daarna de krieltjes uit de pan halen en 3 a 4 eetlepels kristalsuiker zachtjes laten smelten in dezelfde koenkepan. De krieltjes weer toevoegen en snel doorschudden (1 minuut). Beslist niet doorroeren met een lepel of spatel. Serveer direct.

Serveersuggesties

Serveer met rode kool met appel of beenham of rollade en/of appelmoes met kaneel.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gebakken zoete krieltjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven