Allergie informatie: Gegratineerde aardappelen
Terug naar het receptIngrediënten
- 880 gram vastkokende aardappels
- 125 gram bakbacon, in reepjes
- 2 uien, fijngesneden
- 1 deciliter creme fraiche
- zout
- peper
- plakken kaas (bijv Emmenthaler), totaal 150 gram
Meer Recepten
- Warme aardappelsalade
Met aardappelen, ontbijtspek en peterselie uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Aardappelgerechten - bettyvandijk - Gezonde friet
Met aardappelen, paprikapoeder en zout uit Belgie
4 porties - 1 uur
Bijgerechten - maikeb - Heerlijke aardappelkoekjes met rundergehaktschnitseltjes
Met aardappels, rode paprika, magere spekjes uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - adapop - Lamskebab met paprikapoeder en skordalia
Met lamslende, spinazie en paprikapoeder uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Vlees - jacob - Broccoli met garnalen en paprika
Met broccoli, paprika, garnalen uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Roerbakgerechten - nicoklasens
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Aardappelgerechten
- Gegratineerde aardappelen
- Allergieen informatie