Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gegratineerde aardappelschotel recept
Gegratineerde aardappelschotel recept

Gegratineerde aardappelschotel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor tot 180 graden C. Schil en was de aardappelen. Snijd ze in flinterdunne plakjes. Vet een lage ovenvaste schaal in. Giet er een laagje bouillon in en leg er een laagje aardappelplakjes in. Hierover doe je snippertjes boter, wat zout en peper en wat gehakte peterselie. Dan weer wat bouillon en de laagjes herhalen tot dat alle aardappeltjes op zijn. Bij het laatste laagje de plakjes dakpansgewijs in rijen schikken. De bouillon mag niet boven dit laagje uitkomen. Strooi de kaas erover en laat de schotel in 40 minuten in de oven gaar worden.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gegratineerde aardappelschotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven