Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gepofte aardappel met yoghurtsaus recept
Gepofte aardappel met yoghurtsaus recept

Gepofte aardappel met yoghurtsaus


Ingrediënten


40

Bereidingswijze


Was de aardappels en kook ze met schil tien minuten in kokend water.
Laat ze na tien minuten iets afkoelen en wikkel ze in aluminiumfolie, dit kan ook per twee.
Leg ze in een voorverwarmde oven van 180 graden Celsius en bak ze 30 minuten. Na 15 minuten eenmaal keren.
Ondertussen de knoflook persen. De magere yoghurt met de crème fraîche vermengen, de knoflook toevoegen en naar smaak zout en rozemarijn. In de koelkast zetten tot de aardappelen gaar zijn.
Wanneer de aardappelen uit de oven komen op het bord leggen en samen met de yoghurtsaus serveren.

Suggestie:
Men kan ook zout en rozemarijn in de folie bij de aardappelen wikkelen, zo trekt de smaak er iets in.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gepofte aardappel met yoghurtsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven