Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde aardappels met zuurkool en paprika recept
Gevulde aardappels met zuurkool en paprika recept

Gevulde aardappels met zuurkool en paprika


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de aardappels en kook ze ca. 20 minuten met het deksel op de pan. Laat de aardappels schrikken onder koud water, schil ze en halveer ze eventueel. Maak de paprika en de bosui schoon en snijd ze in fijne reepjes of ringetjes. Bak de paprika, de bosui en de zuurkool in hete boter aan. Breng op smaak met paprikapoeder en peper. Voeg het laurierblad en 3-4 eetlepels water toe. Laat het geheel smoren met het deksel op de pan. Breng op smaak. Vet een ovenschaal in en leg hier de aardappels naast elkaar in. Leg de zuurkool erbovenop. Rasp de kaas grof. Roer hem door de crème fraiche en verdeel het mengsel over de aardappels. Bak de aardappels 27.5 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde aardappels met zuurkool en paprika recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven