Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gratin van gedroogde ham, aubergine en courgette recept
Gratin van gedroogde ham, aubergine en courgette recept

Gratin van gedroogde ham, aubergine en courgette


Ingrediënten


Bereidingswijze


Hak de chili peper fijn en bak hem in een beetje olijfolie. Stoof 5 van de tomaten met de chili gedurende een 15-tal minuten op een laag vuur. Snijd de courgette en aubergine in de lengte in 1 cm dikke plakjes en bak ze snel in de pan. Hak de basilicum fijn en voeg bij de tomatensaus. Boter een ovenvaste schaal en bestrooi met broodkruim. Meng kaas eigelen, tomatensaus, zout en peper. Plaats eerst een laag aubergine in de ovenschotel, dan om de beurt aardappel, ham, courgette en tomatensaus. Sluit af met aubergine en bedek met de laatste tomaat in schijven. Bak alles gaar op 200C gedurende 20 minuten. Serveer met verse kaas, gekruid met citroensap, zout en peper.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gratin van gedroogde ham, aubergine en courgette recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven