Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Herfststoofpotje van truffelaardappeltjes recept
Herfststoofpotje van truffelaardappeltjes recept

Herfststoofpotje van truffelaardappeltjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Boen de aardappels schoon en snijd ze in plakken van 2 cm dik. Pel de sjalotjes en halveer ze. Verhit 2 eetlepels olie in een braadpan en bak de spekblokjes zachtjes uit. Schep de spekjes op een bord en bak de sjalotjes in het spekvet al omscheppend mooi bruin. Schep de aardappelplakken erdoor en bak ze 2.5 minuten mee. Voeg de bouillon, tijm en laurier toe en stoof de aardappeltjes in 6.5 minuten gaar. Voeg peper en zout naar smaak toe. Veeg de champignons schoon met keukenpapier. Verhit 1 eetlepel olie in een koekenpan en bak de champignons op een hoog vuur mooi bruin. Schep de spekjes en de champignons door het stoofpotje en warm even mee. Serveer bij groot vlees of wild.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit herfststoofpotje van truffelaardappeltjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven