Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Indiase bhara van zoete aardappel recept
Indiase bhara van zoete aardappel recept

Indiase bhara van zoete aardappel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit frituurolie tot 175 °C.
Meng de kikkererwtenmeel, zout, cayennepeper, koenjit en bakpoeder met zoveel water glad tot een dun beslag is verkregen.
Snijd 300 gram zoete aardappel in schijfjes. Haal de schijfjes één voor één door het beslag, bak ze in kleine porties in ± 3 minuten goudbruin en laat ze op keukenpapier uitlekken.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit indiase bhara van zoete aardappel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven