Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kouseband met aardappelen recept
Kouseband met aardappelen recept

Kouseband met aardappelen


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Snijd de kouseband, was ze en laat ze uitlekken en snijd ze in stukken. Schil de aardappelen, was ze, droog ze af en snijd ze in stukken van 4 a 6 stukjes. Wrijf de ui, knoflook en peper fijn in een vijzel en snijd de tomaat in kleine sukjes. Verhit de olie in een pan en bak hierin de stukjes aardappelen lichtbruin en half gaar. Haal ze uit de pan. Fruit hierin het mengsel 2 min., voeg er de tomaat toe en fruit die 1 min. mee en voeg er de massala toe. Bak de kruiden 2 min. flink dooreen en voeg de stukjes aardappelen en de kousenband toe. Schep alles goed om en voeg het zout en het water toe en laat het gerecht ca. 25 min. gaarstomen. De stukjes aardappelen moeten zoveel mogelijk heel blijven. Neem geen stukkokende aardappelen! Het vocht moet opdrogen en de groente niet te zacht. Serveren met rijst en rotie.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kouseband met aardappelen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven