Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kruidige aardappeltjes recept
Kruidige aardappeltjes recept

Kruidige aardappeltjes


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Was de aardappeltjes even onder de kraan en doe ze on een ovenschaal. Snijd de paprika in kleine blokjes of dunne reepjes en voeg toe aan de aardappeltjes. Borstel de champignons en snijd deze in stukken en voeg toe aan de aardappeltjes. Pers de knoflook en doe deze in een schaaltje. Voeg olijfolie (ca 3 eetlepels), tijm, koriander, dille en bieslook toe aan de olie en meng alles goed door elkaar. Verdeel de kruidenolie over de aardappeltjes en strooi er wat peper en zout overheen. Schep alles even goed om en zet het geheel in een voorverwarmde oven op 180 graden C. Ca. half uurtje laten garen in de oven terwijl je tussendoor het geheel nog eens goed omschept. Let op: Soms kan het wat langer duren dan een half uurtje, omdat de aardappeltje niet allemaal even groot zijn. Om de gaarheid te controleren kun je na een half uurtje eens een vork of sateprikker in de wat grotere aardappeltjes prikken.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kruidige aardappeltjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Kruidige aardappeltjes heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6 / 10 in 1 recensie

  • En wat moet er met de gebakken uitjes gebeuren?
    Johanna gaf dit recept op 19 september 2012 3 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven