Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ovenaardappeltjes met twee sausjes recept
Ovenaardappeltjes met twee sausjes recept

Ovenaardappeltjes met twee sausjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Borstel de aardappels onder water goed af en dep ze droog. Meng de olie ,paprikapoeder, peterselie, een beetje peper en 1-2 theelepels zeezout. Meng de aardappels met het mengsel. Bak de aardappels 42.5 minuten op een bakblik in een voorverwarmde oven op 200 graden C. Keer ze tussendoor één keer om. Meng de yoghurt met de slasaus. Was de lente-uitjes, snijd ze in fijne ringen en roer ze door het sausje. Verdeel de saus in twee porties. Snijd voor de haring-kerriesaus de haringfilets fijn. Meng de haring door één helft van de yoghurtsaus. Breng op smaak met citroensap, 1 theelepel kerrie, een snufje suiker, peper en eventueel zout. Kook voor het radijs- eiersaus het ei hard. Laat het schrikken, pel het en laat het afkoelen. Was de komkommer, schil hem eventueel. Was de radijsjes. Snijd de groenten en het ei klein. Spoel de tuinkers af. Roer de ingrediënten door de andere saus. Breng op smaak met zout en peper. Serveer de sausjes bij de aardappels.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit ovenaardappeltjes met twee sausjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven