Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pureerol met rode kool recept
Pureerol met rode kool recept

Pureerol met rode kool


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


(Kan een dag van tevoren):
Aardappelen schillen. In 20 minuten gaarkoken. Intussen van brood korstjes snijden. Brood heel fijn kruimelen.

Aardappelen afgieten. Fijnstampen. broodkruim, ei en 25 g boter toevoegen. Met mixer tot stevige gladde puree kloppen. Op smaak brengen met zout, peper en nootmuskaat.

Stuk aluminiumfolie (50 X 30 cm) uitspreiden. Gelijkmatig bestrooien met paneermeel. Aardappelpuree erover verdelen tot gelijkmatige plak van 40 X 20 cm. Rode kool gelijkmatig verdelen.
Met behulp van aluminiumfolie tot stevige rol oprollen.
Tot gebruik in koelkast bewaren.

Pureerol voorzichtig op bakplaat leggen. 50 gram boter smelten. Pureerol ermee bestrijken.

Oven voorverwarmen op 175 graden. In midden van oven pureerol circa 25 minuten bakken. Uit oven nemen. Afdekken met aluminiumfolie. Circa 10 minuten laten rusten.

Pureerol in plakken snijden. Op schaal rangschikken.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit pureerol met rode kool recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven