Pureerol met rode kool

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Mixer
  • Aluminiumfolie
  • Bakplaat
  • Oven

Bereidingswijze

  1. (Kan een dag van tevoren):
    Aardappelen schillen.
  2. In 20 minuten gaarkoken.
  3. Intussen van brood korstjes snijden.
  4. Brood heel fijn kruimelen.

    afgieten.
  5. Fijnstampen.
  6. broodkruim, en 25 g toevoegen.
  7. Met mixer tot stevige gladde puree kloppen.
  8. Op smaak brengen met , peper en .

    Stuk aluminiumfolie (50 X 30 cm) uitspreiden.
  9. Gelijkmatig bestrooien met .
  10. Aardappelpuree erover verdelen tot gelijkmatige plak van 40 X 20 cm.
  11. Rode gelijkmatig verdelen.
    Met behulp van aluminiumfolie tot stevige rol oprollen.
    Tot gebruik in koelkast bewaren.

    Pureerol voorzichtig op bakplaat leggen. 50 gram smelten.
  12. Pureerol ermee bestrijken.

    Oven voorverwarmen op 175 graden.
  13. In midden van oven pureerol circa 25 minuten bakken.
  14. Uit oven nemen.
  15. Afdekken met aluminiumfolie.
  16. Circa 10 minuten laten rusten.

    Pureerol in plakken snijden.
  17. Op schaal rangschikken.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • paneermeel kan sporen bevatten van gluten en Allergie in witbrood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • paneermeel kan sporen bevatten van ei en Allergie in ei
  • boter en paneermeel kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • paneermeel kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
190 kcal
9%1140 kcal
Vetten
11 g.
16%66 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
21 g.
8%126 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Pureerol met rode kool