Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Reihekuchen (aardappekkoekjes) recept
Reihekuchen (aardappekkoekjes) recept

Reihekuchen (aardappekkoekjes)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Klop de eieren. Hak de uien fijn. Meng dit met de geraspte aardappelen, zout en peper. Dit mengsel kunt u zo gebruiken of er één van de bovengenoemde ingrediënten aan toe voegen. Zorg dat het mengsel niet te nat wordt. Eventueel wat paneermeel of meel toevoegen. Vorm niet te grote platte schijven en bak of frituur deze in hete olie.

Allergenen Informatie

Voor dit reihekuchen (aardappekkoekjes) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Reihekuchen (aardappekkoekjes) heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Bij echte duitse aardappelpannenkoeken horen geen toevoegingen van vlees, tomatenpuree, groentes of kaas. Het bestaat alleen uit, geraspte aardappels, paneermeel, ei, zout en peper en in sommige strek... Lees reactie
    Beate gaf dit recept op 30 mei 2013 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven