Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Romige aardappeltjes met witlof en worstjes recept
Romige aardappeltjes met witlof en worstjes recept

Romige aardappeltjes met witlof en worstjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Roerbak de krieltjes in 2 eetlepels olie goudbruin in ca. 10 minuten. Voeg 1 ui en de rode paprika toe en roerbak nog 2 minuten. Voeg de Aardappel Anders toe en volg de aanwijzingen op de pot. Braad in een braadpan of wok de braadworstjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de tweede ui en het witlof toe en roerbak nog 5 minuten. Breng op smaak met peper en zout. Schep de worstjes met de witlof op 4 borden en serveer met de krieltjes in saus.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit romige aardappeltjes met witlof en worstjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven