Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rosti recept
Rosti recept

Rosti


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de aardappels en rasp deze grof, of neem een zak rosti uit de supermarkt. Snijd de schnitzels in kleine blokjes en snipper de ui. Smelt de boter in de koekenpan en bak hier het vlees een beetje aan. Voeg de ui erbij en fruit deze. Hierna de champignons erbij doen. Voeg de aardappels erbij en schep alles goed om. Laat dit rustig garen en voeg de kruiden toe. Als alles goed gaar is het vuur hoog zetten en er een lekker bruin korstje aanbakken.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit rosti recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven