Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rösti met zalm, room en dille recept
Rösti met zalm, room en dille recept

Rösti met zalm, room en dille


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de aardappels en snijd ze in stukken. Kook ze in weinig water met wat zout in 10 minuten beetgaar. Giet ze af en stoom ze in enkele minuten goed droog op een laag vuur zonder deksel op de pan. Laat iets afkoelen. Pel en snipper de knoflook. Klop het ei los. Klop de crème fraiche op met de mierikswortel en dille. Rasp de aardappels grof en meng ze met de knoflook, zout, peper, bieslook, bloem en het ei. Schep dit mengsel goed door elkaar. Verhit de boter in de koekenpan met anti-aanbaklaag. Schep het mengsel in de koekenpan en druk licht aan met een spatel. Bak de rösti in ca. 10 minuten gaar, keer de koek met behulp van een deksel of bord en bak de andere kant 6 minuten. Snijd de rösti in punten en serveer hem warm met de zalm en de crème fraiche.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rösti met zalm, room en dille recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven