Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rozemarijn aardappeltjes recept
Rozemarijn aardappeltjes recept

Rozemarijn aardappeltjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 175 graden Celsius.
Was de krieltjes maar schil ze niet.
Halveer de krieltjes.
Kook ze ongeveer 10 minuten in kokend water.
Snijd ondertussen de ui in halve ringen en pers de teentjes knoflook.

Schep de krieltjes over in een ovenschaal.
Voeg daaraan de uien en knoflook (naar smaak) toe.
Strooi het grove zeezout en rozemarijn (beiden naar smaak) over de krieltjes.
Sprenkel iets olijfolie over het geheel.

Zet in de oven met een temperatuur van ongeveer 170 graden Celsius voor ongeveer dertig minuten.
Schep om de tien minuten om.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rozemarijn aardappeltjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven