Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rundvlees-mandarijn salade recept
Rundvlees-mandarijn salade recept

Rundvlees-mandarijn salade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Aardappels koken met wat zout, prakken en af laten koelen. Soepvlees gaar laten worden en ongeveer 2 uur laten trekken en klein snijden. Mandarijntjes uit laten lekken en klein snijden. De ui en augurk fijn hakken en alles bij elkaar doen met de mayonaise en goed door elkaar mengen. Leg de blaadjes sla op een schaal en verdeel de salade over de schaal garneer de salade met de uitjes, tomaat, ei en de asperges. Serveren met stokbrood en kruidenboter.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit rundvlees-mandarijn salade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven