Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Salade van nieuwe aardappelen recept
Salade van nieuwe aardappelen recept

Salade van nieuwe aardappelen


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Schrap de aardappelen of boen ze goed af. Kook ze in 10 a 15 minuten gaar in water met zout. Giet de aardappelen af en laat afkoelen. Meng voor de dressing yoghurt, mayonaise, knoflook, mosterd en verse kruiden door elkaar. Breng op smaak met zout en peper. Schep de lauwe aardappeltjes door de saus. Laat voor het serveren de saus een paar uur intrekken.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit salade van nieuwe aardappelen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven