Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Schijfjes gebakken aardappels recept
Schijfjes gebakken aardappels recept

Schijfjes gebakken aardappels


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de aardappels in schil. Dit kan ook in een magnetronbak: 6-7,5 minuten.
Doe in de magnetronschaal zo'n 50 ml. water.

Laat de aardappels afkoelen.
Snijdt ze in plakjes.
Doe de plakjes in een plastic zak. Daarbij zout naar smaak, knoflook naar smaak en een scheutje olie. Bij voorkeur de olie uit een potje zongedroogde tomaten.

Schud de zak voorzichtig zodat de olie en kruiden zich goed verdelen.

Leg ze vervolgens uitgespreid op een bakblik of in de airfryer.
Bak ze totdat ze lichtbruin zijn. Af en toe even omscheppen zodat beide kanten krokant zijn!

Tip:
met voorgekookte aardappelschijfjes lukt het ook.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit schijfjes gebakken aardappels recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven