Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Snel klaar eenpansgerecht met sla, aardappel en spek recept
Snel klaar eenpansgerecht met sla, aardappel en spek recept

Snel klaar eenpansgerecht met sla, aardappel en spek


Ingrediënten


Bereidingswijze


Aardappelen schillen en wassen. Sla uit elkaar halen, slechte bladeren weghalen en wassen. Dan neem je je kookpot. Afwisselend 1 laag sla en 1 laag aardappelen. Kruiden zoals gewoonlijk en de sla en aardappelen laten koken. Zodra de aardappelen klaar zijn, alles afgieten. Dan maak je van die sla en aardappelen puree. Bij die puree voeg je de stukjes spek en/of de stukjes worst. Het eten kan opgediend worden.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit snel klaar eenpansgerecht met sla, aardappel en spek recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven