Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spaanse aardappel-visomelet recept
Spaanse aardappel-visomelet recept

Spaanse aardappel-visomelet


Ingrediënten


Bereidingswijze


Ui pellen en snipperen. In koekenpan olie verhitten. Ui en krieltjes al roerend ca. 5 minuten bakken. Oven voorverwarmen op 200 C of gasovenstand 4. Eieren loskloppen met zout en peper. Gedroogde tomaten in reepjes snijden. Aardappels in kom doen. Fruits de mer en tomaatreepjes erdoor scheppen. Ei erbij schenken en mengen. Ovenschaal invetten en eimengsel erin schenken. Bovenkant platstrijken. Omelet in midden van oven in ca. 1 5 minuten gaar en goudbruin bakken. Intussen vleestomaten wassen, in plakjes snijden en over vier borden verdelen. Omelet in 4 punten snijden en op tomaten leggen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit spaanse aardappel-visomelet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven