Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spaanse bruine bonen recept
Spaanse bruine bonen recept

Spaanse bruine bonen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de bruine bonen en zet ze een avond van te voren in de week. (Water 3 vingers dik boven de bonen) Volgende dag: Snijd chorizo en runderlapje in stukjes. Ui en knoflook fijn snijden Bruine bonen opzetten met het zelfde water waarmee ze in de week hebben gestaan, Voeg chorizo, rundvlees, stukje spek, ui, knoflook en paprikapoeder toe. Aan de kook brengen en op laag vuurtje zachtjes laten koken tot de bonen gaar zijn (2uur). Aardappelen in stukjes snijden en met het zout toevoegen. Zachtjes laten koken tot alles gaar is en het water tot een wat dikke saus is ingekookt. Af en toe voorzichtig roeren zodat het niet op de bodem vast gaat zitten.

Allergenen Informatie

Voor dit spaanse bruine bonen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven