Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Stampot knolselderij, wortel en pompoen recept
Stampot knolselderij, wortel en pompoen recept

Stampot knolselderij, wortel en pompoen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden. Schil de aardappelen, pompoen en knolselderij. Maak de pompoen schoon en snij in blokjes van 2 cm. Doe dit ook met de knolselderij en wortels. Zet de aardappels op het vuur samen met de knolselderij en wortels en breng aan de kook. Doe de pompoen in een overschaal, schenk er wat olijfolie over en bestrooi met peper en zout. Zet dit 15 minuten in de oven. Bak de spekjes uit.
Als de aardappelen na ruim 20 minuten koken goed gaar zijn afgieten en stampen samen met de spekjes en room tot een lichte puree. Stamp als laatste de pompoen erdoor maar zorg dat deze niet helemaal tot puree wordt gestampt.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit stampot knolselderij, wortel en pompoen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven