Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tijm-aardappeltjes recept
Tijm-aardappeltjes recept

Tijm-aardappeltjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe de aardappeltjes in een ovenschaal. Meng de olie met het zout en de tijm (en/of de andere kruiden) en evt. de knoflook. Verdeel dit oliemengsel over de aardappeltjes zodat alle aardappeltjes bedekt zijn met een beetje olie met kruiden. Verwarm de oven voor op ca. 120 graden C. en bak de aardappeltjes ca. 20 minuutjes in de oven terwijl je ze af en toe een beetje omschept zodat de kruidenolie goed verdeeld blijft. Prik af en toe even in de aardappeltjes om te kijken of ze al gaar zijn. (sommige aardappeltjes hebben wat meer tijd nodig) Ook voor een BBQ geschikt als je aardappeltjes voorkookt en in folie wikkelt. Wanneer je de aardappeltjes op de folie legt, voeg je kruiden en wat boter of olie toe. Inwikkelen en even tussen het houtskool leggen. Hiervoor hoef je de aardappels niet persť te schillen. Gekookt in de schil zijn ze ook erg lekker en ook veel voedzamer en gezonder.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit tijm-aardappeltjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven