Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vegetarische aardappelcurry recept
Vegetarische aardappelcurry recept

Vegetarische aardappelcurry


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Schil de aardappels, snijd ze in blokjes en kook ze net niet gaar.
Maak de paprika's schoon en snijd in kleine reepjes.
Maak de worteltjes schoon en snijd ze in plakjes.
Snipper de uien.
Giet de aardappels af.
Verwarm de oven voor (temperatuur zie verpakking pitabroodjes).
Verhit olie in een wok of braadpan.
Bak hierin de paprika's, wortel, ui en aardappels kort aan.
Voeg naar smaak currypasta en de kokosmelk toe (currypasta maakt het pittig, kokosmelk maakt het zachter van smaak. Goed proeven of het niet te pittig of niet pittig genoeg is!). Roer goed door elkaar en laat even sudderen.
Bak ondertussen de broodjes af in de oven.
Controleer of de curry niet te dun is, voeg anders eventueel een bindmiddel (allesbinder, bloem of maizena) toe.
Snijd de broodjes een stukje open, zodat je de curry erin kunt doen of eet de broodjes er los naast.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit vegetarische aardappelcurry recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven