Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Verstopte eierenschotel recept
Verstopte eierenschotel recept

Verstopte eierenschotel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden C. en kook intussen de eieren zodat ze hard zijn. Vul de ovenschaal met de ontdooide bladspinazie, leg er de gehalveerde eieren op en tenslotte de aardappelschijfjes. Schenk hierover de aardappel-anders saus en doe de schotel 30 minuten in de oven. (eventueel kun je er nog geraspte kaas overheen doen) Maak ondertussen gehaktballen klaar voor erbij.

Allergenen Informatie

Voor dit verstopte eierenschotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven