Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Yoghurtfrisse Malta aardappeltjes recept
Yoghurtfrisse Malta aardappeltjes recept

Yoghurtfrisse Malta aardappeltjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Boen de aardappelen schoon en snijd ze in plakjes van ca. 1/2 cm. Kook de aardappelen in weinig water met zout in 15 minuten gaar. Meng intussen voor de dressing de sjalot en de verse kruiden met de yoghurt en de mayonaise. Breng op smaak met peper en zout. Schep de dressing door de warme aardappelen en laat ze op kamertemperatuur verder afkoelen. Bewaar de afgekoelde aardappelsalade tot gebruik afgedekt in de koelkast. Neem de aardappelen mee in een afgesloten bakje en schep ze ter plekke nog een keer om.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit yoghurtfrisse malta aardappeltjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven