Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardappelrosti met sla en gebakken ei recept
Aardappelrosti met sla en gebakken ei recept

Aardappelrosti met sla en gebakken ei


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de aardappelen en uien.
Rasp met de hand of de keukenmachine.
Vermeng met een lepel bloem de spekreepjes, 2 eieren en peper en zout.
Verhit een beetje olie of bakboter in een antiaanbakpan of hapjespan en doe het aardappel-mengsel in de pan.
Druk het met een spatel of paletmes goed aan.
Zet het vuur laag en bak hem goudbruin aan een kant in een minuut of 10.
Doe met behulp van een deksel of groot bord de rosti omkeren en doe hetzelfde met de andere kant.
Als de rosti gaar is controleer dan door te prikken in de rosti en als je geen weerstand meer voelt is het gaar.
Bak de eieren naar eigen voorkeur als spiegelei of dubbel gebakken ei.
Serveer met een lekkere frisse salade met geitenkaas en druiven.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit aardappelrosti met sla en gebakken ei recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven