Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Atlantische zalm met pasta en ragout van broccoli


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kruid de zalmfilets met peper en zout. Gaar ze 12 15 minuten in de oven op 200C.
Pel de tomaten, ontpit ze en snij het vruchtvlees in blokjes. Kook de broccoliroosjes gaar in gezouten water.
Stoof de tomatenblokjes in olijfolie, voeg de broccoliroosjes toe en laat stoven tot ragout. Meng dit met de room en breng op smaak met nootmuskaat, peper en zout.
Kook de pasta gaar in gezouten water met een scheutje olijfolie en laat uitlekken.
Verdeel de pasta over de borden, schep de ragout erover, leg de zalm erop en versier met groene kruiden (dille, basilicum).

Serveersuggesties

Dit gerecht is ook heerlijk met zalmforel, zeeduivel of zeewolf.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit atlantische zalm met pasta en ragout van broccoli recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven