Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aubergine canape Bali recept
Aubergine canape Bali recept

Aubergine canape Bali


Ingrediënten


Bereidingswijze


Voorbereiding (15 minuten)
1. Snipper de ui.
2. Snij de paprika in dunne reepjes.
3. Snij de komkommer in kleine blokjes.
4. Pureer de tomaat.
5. Snipper de knoflook.
6. Klop het ei los met een eetlepel water.


Bereiding (15 minuten)
1. Bak de ui en de paprika in een beetje olie gaar, voeg er op het laatst 1 tl kerrie en de knoflook toe en bak door.
2. Voeg de gepureerde tomaat toe en laat deze saus tot de helft inkoken.
3. Voeg de komkommer en de taugé toe.
4. Voeg nu de boem boem sate, de overige kerrie en de ketjap toe en laat het geheel even stoven.
5. Roer vlak voor het opdienen de peterselie erdoor.
6. Haal de plakken aubergine door het ei en door de paneermeel, bak ze even kort in de overgebleven, zeer hete, olie aan beide zijden goud bruin.
7. Neem een bord, leg de plakken erop en verdeel het groente mengsel eroverheen.
8. Garneer met wat veldsla en dien direct op.

Serveersuggesties

Lekker met gekruide pasta

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit aubergine canape bali recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven