Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bami Surf&Turf recept
Bami Surf&Turf recept

Bami Surf&Turf


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de knoflook fijn en de uien grover. Snijd de courgette in mooie blokjes. Snijd tenslotte de paprika. Kook de bami volgens de gebruiksaanwijzing en giet deze af.
Doe vervolgens wat zonnebloemolie in een wok, voeg de ui toe fruit deze eventjes, voeg vervolgens de knoflook toe. Hierna doe je de garnalen in de wok zorg dat deze gaar zijn als je daarna de groene asperges erbij doet en laat deze bijtgaar worden, voeg dan de courgette en paprika toe. Voeg het bouillonblokje en de ketjap naar smaak toe en wat peper en zout. Doe er een theelepel sambal in, evt meer als je van pittig houd. Voeg hierna de ossenhaaspuntjes en de surimistukjes erbij en bak ze even aan; laat de ossenhaaspuntjes rosť.

Serveersuggesties

In plaats van garnalen kan je ook kreeft gebruiken, dat smaakt ook erg lekker met de ossenhaaspuntjes.

Allergenen Informatie

Voor dit bami surf&turf recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven