Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardappelpartjes met pesto op de barbecue recept
Aardappelpartjes met pesto op de barbecue recept

Aardappelpartjes met pesto op de barbecue


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil en halveer de aardappels en snijd elke helft in 4-6 partjes. Was de aardappelpartjes, giet het water eraf en doe ze in een grote schaal. Meng de knoflook, pesto, olijfolie en water door elkaar. Giet dit mengsel over de aardappels en schep alles goed door elkaar. Doe de aardappelpartjes zo mogelijk in één enkele laag in een grote aluminumschaal en giet de overgebleven olie erover. Rooster de aardappels 40 minuten volgens indirecte verwarmingsmethode in een afgedekte barbecue en draai ze na 20 minuten om. Dek de platte barbecue af met aluminiumfolie en zet een aluminiumschaal op de hotplate. Rooster de aardappels 20 minuten, draai ze om en dan nog 20 minuten gaar. Leg de aardappelpartjes op een schaal en strooi er Parmezaanse kaas over.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit aardappelpartjes met pesto op de barbecue recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Aardappelpartjes met pesto op de barbecue heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6 / 10 in 1 recensie

 • Er staat dat pesto geen noten allergie heeft, maar pesto kan met walnoten zijn gemaakt. Dus altijd voorzichtig met pesto en kijken waarmee het gemaakt is!
  Snuffel gaf dit recept op 24 augustus 2010 3 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven