Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
BBQ cevapcici spiesen recept
BBQ cevapcici spiesen recept

BBQ cevapcici spiesen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Leg de tartaar in een schaal. Laat de boter smelten in een klein pannetje en meng de boter met de tartaar, knoflook, bloem, zout, peper, paprikapoeder en peterselie. Kneed dit mengsel goed door elkaar. Vorm met vochtige handen 6 ballen. Smeer ze in met olie en rooster ze op de barbeque op een heet vuur al draaiend en steeds insmerend met olie in ca. 6 min. gaar. Serveer de uien bij de Cevapcici met stokbrood en een salade.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit bbq cevapcici spiesen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven