Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
BBQ Garnalenspies met knoflook recept
BBQ Garnalenspies met knoflook recept

BBQ Garnalenspies met knoflook


Ingrediënten


Bereidingswijze


De gamba's pellen maar de staart laten zitten. De rug licht inkerven en de zwarte lijn verwijderen, afspoelen en droogdeppen. Knoflook, citroensap, peper, sherry, peterselie en olijfolie tot een marinade roeren. De gamba's ca. 3 uur laten marineren op een koele plaats. Laten uitlekken en aan een spies rijgen. Op het rooster van de barbeque leggen en in ca. 8 minuten gaar roosteren, halverwege keren tot ze rose van kleur worden. Variatie: Knoflook vervangen door gesnipperde ui, de sherry door bier. Mespunt piment en een halve theelepel mosterd door de marinade roeren.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit bbq garnalenspies met knoflook recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven