Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

BBQ koekjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Leg vierkate velletjes aluminiumfolie op je werkblad. Leg hier een chocoladekoekje op met een marshmellow en leg er een thee biscuitje op.
Vouw de folie dicht en leg dan de koekjes op de bbq, ca 10 minuten. Ligt even aan de warmte van de bbq, hoe snel alles smelt. De chocolade mag nog een beetje hard zijn maar wel al gesmolten natuurlijk. Vouw nu de folie open en doe er een schepje dulce de leche op en wat gehakte nootjes. Jammie.

Suggesties:
Je kunt er natuurlijk ook een bolletje vanille ijs bij serveren of ipv de marshmallow, banaan in plakjes gebruiken.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit bbq koekjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven