Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
BBQ Makreel met kervel recept
BBQ Makreel met kervel recept

BBQ Makreel met kervel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de kervel onder koud stromend water, uitslaan en laten uitdruipen. Roer zout en peper door het citroensap en wrijf de schoongemaakte makrelen hiermee van binnen en buiten in. Leg 1 takjes kervel in de buikholte van elke makreel met een theelepel boter. Bestrijk ze met de olijfolie en leg ze op het rooster van de barbeque en rooster ze onder regelmatig draaien goudbruin in ca. 12.5 minuten. Serveer met stokbrood en neem Weense saus zie: Weense BBQ saus.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit bbq makreel met kervel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven