Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
BBQ Varkensspies uit Californie recept
BBQ Varkensspies uit Californie recept

BBQ Varkensspies uit Californie


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak van de tomatenketchup, worcestersaus, olijfolie en citroensap een marinade en leg het vlees daar ca. 1 uur in. Maak nu de spiesen door beurtelings 1 stuk vlees, plak sinaasappel laurierblad, spek enz. tot het vlees op is. Leg op het rooster en laat het gaar worden in ca. 15 minuten. Regelmatig draaien en bedruipen met de marinade. Tip: In plaats van sinaasappel, ananasstukjes.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit bbq varkensspies uit californie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven