Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bietjessalade en rode bessen voor bij de BBQ recept
Bietjessalade en rode bessen voor bij de BBQ recept

Bietjessalade en rode bessen voor bij de BBQ


Ingrediënten


Bereidingswijze


Houd een paar takjes met besjes achter en ris de rest af. Schil de bietjes en snijd ze in smalle reepjes. Verwarm de sinaasappelsap en voeg, suiker, muisjes en de boter toe en laat het 1 minuut koken. Voeg de bietjes en anijszaad toe en warm alles goed door. Schep er de bessen door en neem van het vuur. Breng op smaak met zout en peper, garneer met de bessen en kervel.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit bietjessalade en rode bessen voor bij de bbq recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven