Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Californische boterhamworst recept
Californische boterhamworst recept

Californische boterhamworst


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Penseel de plakjes worst met olie en grill ze ca. 4 min. aan beide kanten. Roer de kirsch door de veenbessen- confiture. Schik de plakjes worst op 4 bordjes, besmeer ze met het veenbessenmengsel en leg er de plakjes perzik op. Serveer met geroosterd wit brood en sla.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit californische boterhamworst recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven