Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Deense macaronisalade voor bij de barbecue recept
Deense macaronisalade voor bij de barbecue recept

Deense macaronisalade voor bij de barbecue


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de groenten in een beetje water met zout in 6 minuten gaar op een laag vuur. laat de groenten goed uitlekken en afkoelen. Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op het pak met zout. Laat de macaroni schrikken met koud water en laat afkoelen. Haal het vel van de boterhamworst en snijd het in kleine stukjes. Snijd de augurken in reepjes, de ui in ringen. Roer de mayonaise, yoghurt, citroensap, suiker, de fijn gehakte kruiden en de peper en zout door elkaar. Schep deze saus door de voorbereide ingrediŽnten. Laat de salade toegedekt 30 minuten op kamertemperatuur intrekken. Pel de eieren en snijd ze in plakken. Snijd de tomaten in achten. Garneer de macaronisalade met de eieren en tomaten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit deense macaronisalade voor bij de barbecue recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Deense macaronisalade voor bij de barbecue heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Heerlijk deze salade en gemakkelijk om te maken. Een aanrader!
    Bezoeker gaf dit recept op 13 juli 2011 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven