Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Egyptische Spiezen recept
Egyptische Spiezen recept

Egyptische Spiezen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng gehakt, ui, komijn, paprikapoeder, majoraan, peterselie en 1 eetlepel koriander grondig door elkaar, en laat het 1/2 uur rusten. Vorm met natte handen worstjes van ongeveer 5 cm. Steek 2 worstjes op een pen - naar smaak kan er een schijfje ui of paprika tussen de worstje. Snijd de tomaten in partjes. Rasp de halve rettich fijn. Meng de tomaten, de rettich, 1 eetlepel koriander en de mint door elkaar. Doe in een slabak de slabladeren en schap het tomaten-rettichmengsel erop. Rooster de pennen op een ingevette barbecue of onder de grill.
doe de slasaus in een kom doe er 1 teentje fijn gesneden knoflook in
wat peterselie en goed doorroeren.
als je wil kan je dat over het vlees doen

Serveersuggesties

Serveer de pennen met de sla en zuurdesem brood of rijst.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit egyptische spiezen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven