Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Entrecote voor op de BBQ recept
Entrecote voor op de BBQ recept

Entrecote voor op de BBQ


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak van te voren de gogonzola spread. Roer de gorgonzola met een vork romig. Roer de slagroom half stijf en schep er de gorgonzola door. Maak op smaak met zout, peper en peterselie. Laat in de koelkast opstijven. Bestrijk de entrecote's met olie en strooi er zout, peper en rozemarijn over. Rooster ze op de hete barbeque ca. 4 - 5 min. aan elke kant. Spuit op elke entrecote een toef spread en serveer er de rest apart bij.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit entrecote voor op de bbq recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven