Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Fruitspiesjes voor de barbeque recept
Fruitspiesjes voor de barbeque recept

Fruitspiesjes voor de barbeque


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de munt, pluk de blaadjes van de takjes en snijd de blaadjes fijn. Roer de yoghurt, de mascarpone, de honing en de munt doorelkaar. Zet de mascarponeroom in de koelkast.
Verwijder de zaadlijsten uit de meloen. Snijd de meloen in parten en schil hem. Snijd de meloen in stukjes. Was de abrikozen, halveer ze en verwijder de pit. Pel de bananen en snijd in stukjes. Bedruppel ze met citroensap.
Prik het fruit afwisselend aan de spiesen. Rooster op matig vuur, of onder de grill of grillpan. Bestrooi de fruitspiesjes met de pistachenoten en serveer met de mascarponeroom.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit fruitspiesjes voor de barbeque recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven